WordPressprogrammeur

WordPress is open source en eenvoudig uit te breiden met kant en klare – vaak gratis – plugins. Van een weblog-platform is het de laatste jaren uitgebreid naar een volledig CMS voor het beheer van websites.

Door de eenvoud van WordPress is het op dit moment wereldwijd het meest gebruikte content management systeem.

Waarom een WordPress programmeur?

Tussen alle plugins zit misschien net niet die functie die u zoekt. In dat geval kunt u een eigen plugin laten maken. De WordPress programmeurs ontwikkelen uw plugin volledig op maat.

U heeft een eigen ontwerp voor de website en wilt dit vertalen in een werkend thema. Een WordPress programmeur vertaalt het ontwerp en voegt alle nodig functies toe.

Vrijwel iedere PHP-progammeur is in staat aanpassingen voor WordPress te ontwikkelen. Maar een WordPress programmeur weet goed gebruik te maken van WordPress-functies zodat een plugin of thema geen conflicten veroorzaakt met andere plugins of verschillende versies van WordPress.

De kwaliteit van bestaande plugins is wisselend en soms is een plugin net niet toereikend, of kan juist veel te veel. Een WordPress programmeur kan een plugin ontwikkelen die precies doet wat u zoekt. Ongewenste bijeffecten worden zo voorkomen. Zoals een slechte SEO-score door slecht geschreven html-code.

WordPress is op zichzelf veilig: Eventuele lekken worden meestal snel verholpen. De meeste beveiligingsproblemen ontstaan bij slecht geschreven plugins en thema’s. Een goede WordPress programmeur kent de risico’s en zal onveilige technieken vermijden.

U wilt lang plezier hebben van uw website. Uw thema of plugin moet daarom soms worden aangepast aan nieuwe ontwikkelingen. Onze WordPress programmeurs blijven daarom voor u klaar staan voor onderhoud en ondersteuning bij uw maatwerk.