WordPress webshop met WooCommerce

WordPress gecombineerd met WooCommerce is een prima oplossing voor veel webshops. De investering hoeft niet groot te zijn maar de mogelijkheden zijn uitgebreid. Daarnaast kun je eenvoudiger groeien dan met een hosted oplossing.

De kern van WordPress en WooCommerce zijn open source en gratis te gebruiken. Voor veel extra’s betaal je een kleine bijdrage. Bijvoorbeeld plug-ins voor iDealbetalingen, extra productinformatie, verzendmethoden etc.

Webshop SEO

Voor een webshop is het natuurlijk erg belangrijk dat u wordt gevonden. WordPress en WooCommerce hebben alle mogelijkheden voor goede SEO aan boord.

Alternatieven

Voor een WordPress webshop met WooCommerce bestaan natuurlijk uitstekende alternatieven. De keuze is afhankelijk van uw wensen, uw budget en uw toekomstplannen.

Magento webshop

Magento is bijna de standaard als het gaat om webshops. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en er is zowel een (gratis te gebruiken) open source als een betaalde versie.

De mogelijkheden van Magento zijn bijna onbeperkt. En als het niet kan, kan het worden gemaakt.

Online ‘hosted’ webshop

Er zijn veel verschillende aanbieders van hosted webshops. Hier wordt alle techniek voor u geregeld. U kunt zich snel richten op de verkoop van uw producten. Bovendien hoeft u geen grote investering te doen in de techniek van uw webwinkel.

De mogelijkheden om specifieke wensen en functies toe te voegen zijn beperkt. Als u verder wilt groeien loopt u waarschijnlijk snel tegen de grenzen aan.

Hoe werkt het?

Wil je een complete webshop? Dan maken wij een offerte voor je. Een complete webshop bestaat uit een mooie opmaak van je winkel, maar ook het toevoegen van betaalmogelijkheden zoals iDeal, Credit Cards etc. Neem contact met ons op en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte.

Ben je bekend met WordPress? Dan kun je al veel zelf doen. En wij helpen je met alle vragen die je hebt. Kijk bij WordPress helpdesk & service voor de opties.

Wat kost het?

In praktijk begint een complete WordPress webshop met WooCommerce bij zo'n € 2500,00.

Vraag een offerte aan.

Offerteaanvraag
Indien bekend en van toepassing
Geeft een omschrijving van je website en/of je bijzondere wensen.
Maximale uploadgrootte: 268.44MB
Heb je al bestanden of voorbeelden? Je kunt er hier 1 meesturen.
Het invullen en verzenden verplicht je tot niets. Je zit nergens aan vast.
Heb je meer informatie dan in het formulier past? Je kunt ook een mail (met bijlagen) sturen aan info@wp-website.nl of bellen met 085-0160051.
Bezig met versturen