WordPress installeren

WordPress installeren is niet moeilijk. Als je weet wat je moet doen!

Weet je dat niet? Of houd je je liever bezig met de inhoud. WP-website helpt met WordPress installeren.

Bespaar 5 minuten, of meer

WordPress is trots op de 5-minuteninstallatie. Is alles nieuw voor je? Dan leveren die 5 minuten misschien meer frustratie op dan je lief is.

Wp-website helpt met WordPress installeren. Heb je al een hostingpakket? Binnen no-time kunt je beginnen met de opmaak en inhoud van je website. En als je nog geen hostingpakket heeft dan helpen we ook daarbij: Inclusief eigen domeinnaam en e-mail.

Complete WordPressinstallatie

WordPress wordt nog functioneler met een paar handige plugins. Als je wilt installeren wij de plugins voor formulieren, SEO, sociale media en andere handige functies.

Hoe werkt het?

Heb je al een hostingpakket? Dan hebben wij daarvan de inloggegevens nodig: Gebruikersnaam, wachtwoord en nog een paar gegevens. Dit regelen we via e-mail en/of telefoon.

Verder geef je je wensen voor het te gebruiken thema, zodat wij dat ook kunnen installeren. Een aantal basisplugins leveren we mee: Wordfence voor de veiligheid en Yoast SEO voor de vindbaarheid.

Zodra de installatie is afgerond dragen we de site weer over. Natuurlijk is er nog ruimte om vragen te beantwoorden of wat aan te passen.

(Voor extra veiligheid kun je je wachtwoord natuurlijk veranderen nadat wij WordPress hebben geïnstalleerd. Dan weet je zeker dat alleen jij je website kunt wijzigen.)

Wat kost het?

Voor € 50,00 (exclusief BTW) installeren wij WordPress.

Je kunt direct bestellen door hieronder je gegevens in te vullen. Wij nemen snel contact met je op.

Aanvragen

Aanvragen WordPress installeren
Optioneel, de domeinnaam van je website als je die hebt of die je wilt gebruiken.
Geeft hier eventueel een toelichting. Stuur hier geen wachtwoorden mee.
Bezig met versturen