WordPress check

Totaal veilig

Een WordPress website met technische problemen kan grote gevolgen hebben voor jouw bedrijf.

Het grootste risico is een website die malware of virussen verspreidt. Bezoekers worden opgezadeld met grote problemen op hun computer en dat is natuurlijk heel slecht voor je reputatie. Zoekmachines, browsers en antivirusproducten zullen je site razendsnel op een zwarte lijst zetten zodat deze onbereikbaar wordt. Dag klanten, dag omzet.

Minder gevaarlijk, maar vervelend, zijn problemen met de snelheid van je site. Dat kan worden veroorzaakt door een slechte plugin, te zuinige hosting of te veel complexiteit. Voor bezoekers is het niet prettig om je site te bezoeken, maar ook Google heeft een voorkeur voor snelle sites.

Wil je zeker zijn van een perfect werkende website? Dan is er onze WordPress check!

Hoe werkt het?

Tijdens de WordPress check doorlopen je site helemaal. Wat we onder andere doen is:

  • Controleren en updaten van plugins
  • Controleren en updaten van je WordPress-versie
  • Controleren en updaten van themas
  • Volledige beveiligingsscan van je site
  • Backup van je site

Waar mogelijk lossen we de problemen meteen voor je op. Er is echter een 'maar': Als thema's of plugins zijn aangepast dan ben je alle aanpassingen kwijt zodra we ze updaten. Het extra werk dat hieruit komt valt buiten de standaardprijs, maar we vertellen je vooraf precies wat we moeten doen en wat dat gaat kosten.

Kosten

We werken met een 'bijna' vast bedrag van € 50 tot € 100. Het is moeilijk voor ons te voorspellen hoe lastig het wordt. Gaat alles razendsnel, dan betaal je € 50 en komen we veel problemen tegen dan betaal je iets meer. Voordat we beginnen laten we je even weten wat we verwachten.

 

 

Aanvragen WordPress check

Aanvragen WordPress check

Vraag hier jouw WordPress check aan. Je verplicht je nog tot niets. Na je aanvraag nemen we contact met je op. Stuur geen wachtwoorden mee! Van ons ontvang je instructies om ons veilig toegang te geven.

Optioneel, de domeinnaam van je website.
Geeft hier eventueel een toelichting. Stuur hier geen wachtwoorden mee. Heb je al problemen met de veiligheid? Vul dat dan ook hier in.
Bezig met versturen