WordPress maatwerk en extra’s

Met plugins kun je veel. Heel veel! Maar soms kun je net niet de juiste plugin vinden. Dan is het misschien tijd voor maatwerk. Een maatwerk-plugin gebruik je bijvoorbeeld wanneer:

  • Je je website wilt koppelen aan je boekhouding, supportsysteem of andere ‘backoffice-systemen’;
  • Je voor jouw webshop een bijzonder prijsberekening hanteert;
  • Klanten in jouw webshop een uniek product kunnen samenstellen;
  • Een snelle website voor jou heel belangrijk is en bestaande plugins teveel overhead veroorzaken;
  • Je een koppeling wilt maken met een Facebookapplicatie of pagina. (of Twitter, of LinkedIn, of andere sociale media.)
  • Je de perfecte plugin nog steeds niet hebt gevonden.

Onze werkwijze

Als eerste willen we heel precies weten wat je wensen zijn. We denken graag vrijblijvend met je mee voor de beste oplossing.

Zodra we een goed idee hebben van je wensen maken we een plan. Eventueel komen we me alternatieven die beter of goedkoper zijn.

Als je akkoord gaat met het plan en de kosten dan gaan we aan de slag. We maken een waarheidsgetrouwe testomgeving zodat we alle functies goed kunnen testen.

Tijdens het ontwikkelen houden we je goed op de hoogte.

Is de plugin klaar? Dan kun je deze testen voor de oplevering. Dat kan op jouw eigen website zijn, als dat veilig kan. Of je test de plugin op een veilige kopie van je website.

Uiteindelijke leveren we de maatwerkplugin op. Uiteraard staan we dan nog klaar om ondersteuning te bieden en eventuele problemen op te lossen.

Prijzen

Voor de prijs van maatwerk kunnen we geen voorspelling doen. Het kan gaan om het aanpassen van een bestaande plugin voor enkele tientjes tot het ontwikkelen van een vrijwel complete webapplicatie waar we heel veel tijd aan besteden.

Het beste kun je je idee├źn aan ons voorleggen. Wij kijken graag vrijblijvend naar de mogelijkheden.